четвъртък, 6 декември 2012 г.

За приятелството

Коледната тема продължава да не ме вълнува особено. Дори и след като украсихме семейно елхата, Емо много дейно участваше в разпиляването на играчките по пода :), не мога да се настроя на тази вълна и това си е. Струва ми се, че изобщо няма да успея да направя картички за всички, които бях запланувала да зарадвам...
Всъщност темата на днешната публикация е пак празнична, за един троен празник. :) Моята кума има имен ден, рожден ден и професионален празник. И нея я приехме вече в отбора с 3-ките. :) Разстоянията често са ни разделяли с нея, както и сега, но пък това ни най-малко не ни е повлияло на приятелството. Сутринта си получи моя скромен подарък с куриер и съм много доволна, че успях да я изненадам с нещо по-нетрадиционно. 
За разлика от мен тя обича да готви, нещо, което откри през последните 3-4 години. :) Затова й направих един тефтер за рецепти. 


Този малък готвач Хенри си го взех специално за случая. Вече имам заплануван още един тефтер с него.







Предизвикателства:

Направих един съвсем семпъл плик. С посланието, което сложих на него реших, че просто няма нужда да е претрупан с много неща.


В него сложих моето послание към нея и същинския подарък- ваучер за Сладката работилничка за украса на Коледни сладки на Нари.
Кумът също е именник. За него направих един таг с пожелание на гърба, но в бързината забравих да го снимам.

Честито на всички празнуващи днес и усмихнат ден!

6 коментара:

Диляна каза...

O, Маги, прекрасна изненада си и направила и перфектно изпълнена! Много ми хареса :-)

Tammy (LaDiva) каза...

Absolutely beautiful!! Thanks so much for playing with us at By The Cute & Girly’s Red, White & Blue challenge and good luck!

Tammy, BTC&G DT from Créations LaDiva :) xx

I have some candy on my blog, you are more than welcome to join ☺

Jill каза...

gorgeous creation thanks for joining us at PTW hugs Jill xx

Hristovica каза...

Просто вълшебни!

mags каза...

A wonderful project. Thanks for sharing with us at Corrosive Challenges and good luck.
Mags
x

Julie каза...

Ah, this is a fabulous book!! Love the front cover especially! Thanks for joining in our Snow Challenge at Whiff of Joy Challenges, Juliexx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails