четвъртък, 16 април 2015 г.

Моят арт журнал

Преди няколко години Тони бе направила един проект с арт журнал, в която се включих. Беше ми много интересно да следя къде е тефтера и кой какви странички е направил. За съжаление обаче журнала някъде се изгуби... Та, тогава и за миг не съм си помисляла да започна свой собствен. Аз също като Кали си мислех, че едва ли не бих изхабила материалите напразно за подобен проект. Покрай голямата еуфория с журналите напоследък, все пак реших да пробвам. 


Не съжалявам, ни най-малко. Такова удоволствие е, а и наистина чудна терапия срещу стреса. Понеже го правя само и единствено за себе си, не се притеснявам дали ще се хареса на някой друг. Темата е каквато си пожелая, дори може и без конкретна такава. Мога да си мацам колкото си искам и когато си искам, без да се притеснявам, че времето ме притиска, защото трябва да го подарявам или изпращам на някого. Накратко казано, просто се цапам за собствен кеф. :) Точно затова и избрах първите ми странички да са такива.



Не съм си купувала специален тефтер, просто извадих един от многото в нас. Използвах акрилни боички, дистрес мастила, структурна паста и crackle accent за буквичките.


5 коментара:

Addii каза...

Чудничко се е получило Маги !С нетърпение очаквам следващите странички .Нещата така се получават най-добре ,когато просто излиза от вътре ,без граници .

Irena Stefanova каза...

Невероятното те е завладяло! Моята първа страничка изглеждаше по подобен, но съвсем не толкова завършен и перфектен начин... С нетърпение ще очаквам следващите ти настроения, отразени в тайния свят на журналчето.
Прегръдки!
Ирена

Kati каза...

Маги, описала си го чудесно, а после още по-добре си го изразила в цвят на страничките. Много точно- терапия в цвят и настроение

Virginia L. каза...

Love the paint splatter! Truly artsy! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Make Your Own Background” Challenge!

Jo Nevill каза...

Fabulous !

Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week.

Jo x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails